A Ripost Bohém Rapszódiái

Goebbelsi propaganda egy ingyenes laptól

2018. november 16. - Balint Szolga

Nem szerettem volna írni erről a témáról, de most betelt nálam is a pohár! A Ripost nevezetű "médium" olyan szinten vetette el a sulykot, hogy írnom kell róla! A kormányközeli Ripost olyan szinten tud hazudni, hogy azt maga Orbán Viktor is epekedve nézi. Összegyűjtöttem 3 címlapot ettől a kedves "újságtól", és ezeken keresztül szeretném bemutatni hogy mégis mi a baj azzal, ha valaki túl messzire megy!

cikk_01.jpg

Itt is lenne az első kép, ez a Ripost 2018.Február.8-ai száma, mint a képen is látható! De mi látható még a képen? Azonnal szembeötlik a felirat:"Miért van muszlim jelkép a Jobbik logójában". Ez a választási kampány részének tekinthető, de annyira undorító, annyira kicsinyes, és annyira kamu hogy tényleg csak a nagyon alul kvalifikált emberek hitték el. 

Csak az a gond, hogy az országban rengeteg ilyen alul kvalifikált ember van, akik elhisznek ilyeneket. Egy olyan párt, mint a Jobbik, amelyik 2014-ig a radikális jobboldaliságáról és a Magyar Gárdáról volt híres, muszlim lenne? Könyörgöm, egy piros-fehér-zöld logót akartak megalkotni, szó szerint a saját nemzeti lobogójukat nem ismerték fel a Ripostos munkatársak, vagy inkább nem akarták felismerni!

cikk_4.jpg

Picit rosszabb minőségben találtam csak meg ezt sajnos, de a szöveg tökéletesen olvasható:"Parkokba, kisebb aluljárókba bújtak. Meddig élnek vissza A HAJLÉKTALANOK mindannyiunk türelmével? Nekik mindent szabad?" Nos, mint az alcím is mutatja, engem ez teljes mértékben Joseph Goebbels náci propagandaminiszter stílusára emlékeztet. Csak ameddig abban a rezsimben a zsidók voltak a legnagyobb ellenségek, itt a migránsok és a hajléktalanok. Szó szerint, magyar ember ellen uszít a Ripost! 

Attól még, mert vannak olyan hajléktalanok akik tényleg csak maguknak köszönhetik hogy az utcára kerültek, az nem azt jelenti hogy mind olyan! Rengeteg olyan hajléktalan van, aki egy esetleges hitel/válság miatt, esetleg egy válás miatt került az utcára. Ők már akkor nem is emberek kedves Ripost? Hanem olyan kis senkik akiket el kell tüntetni az utcáról és börtönbe zárni?

cikk_05.jpg

És itt van az utolsó címlap. Mit tudhat Gyurcsányról a volt macedón miniszterelnök? Jelenleg a csapból is ez folyik ugye, Nikola Gruevszki volt Macedón miniszterelnök, akiről kiderült hogy egy közönséges bűnöző, menekülőre fogta és Magyarországra menekült. Nos itt a Ripostnak sikerült megtalálnia Gyurcsányt, amihez óriási teljesítmény kellhet! 

Véleményem szerint az ilyen fajta propaganda undorító, felháborító, taszító, és pontosan egy olyan rendszer kirakatába illik bele, ahol melegítőbe járnak koszorúzni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogado.blog.hu/api/trackback/id/tr3314374905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.