Blogadó

Egy 16 éves gondolatai a világról

Boldog Karácsonyt Álkeresztények!

2018. december 23. 21:42 - Balint Szolga

2018.December 23.-a van, egy nap van karácsonyig. Az utóbbi időben rengeteget gondolkodtam, a tüntetésekkel kapcsolatban, leginkább a kormánykommunikációra kihegyezve, és rájöttem hogy:"Ezek olyan szinten tudják túltolni a kereszténységet, hogy az már fáj!" Úgy döntöttem hogy ez a téma megér egy misét cikket.

Egyszerűen fájdalmas azt hallgatni, ahogy ez a rakás álkeresztény arról beszél, hogy:"EZEK A MOCSKOS SOROSBÉRENCEK TÖNKRETESZIK A KARÁCSONYT, A KERESZTÉNYSÉGET TÁMADJÁK!!!44!!!4". Ezt zúgja a kormánymédia már napok óta, és egyszerűen felháborít az, hogy egy olyan "pártcsalád" (inkább pártsorsközösség) mint a Fidesz-KDNP, azt harsogja a világ felé, hogy ők bizony próbálják megállítani ezt a mocskos ellenzéki anarchista csürhét, akik felgyújtottak szánkókat (Mert mi másra lenne ugye szüksége az éhező gyerekeknek +10 fokban mint egy szánkóra), ráadásul azt skandálták hogy:"Gyújtsuk fel a fát!", ez egyszerűen felháborító!

Nos, amit ugyanennek a pártnak a hazaszerető szavazói, huligánjai tettek 2006-ban, na az anarchizmus volt felsőfokon, bár az nem karácsonykor történt, de ott nem csak egy kuka gyulladt fel hanem egy fél város, mert miért ne, mi ugye az Orbánnal vagyunk szóval nyugodtan borogathatunk autókat, és zúzhatjuk szét a várost! 

Egy régebbi cikkemben már írtam róla, hogy amit a Fidesz-KDNP művel az az álkereszténység olyan szintű felsőfoka, hogy egy kívülálló ember csak kiröhögi őket és továbbáll, csak sajnos itthon nem ez a helyzet, itthon mindenki elhiszi hogy ők tényleg a kereszténység élharcosai, közben még a tízparancsolatot sem tartják be, pedig elvileg gyógyító ereje is van!

7. Ne lopj!

8. Ne hazudj, és mások becsületébe kárt ne tégy!

Hoppá, rögtön 2 pont a tízparancsolatból amit megszegtek, de azért még ugye így is ők a kereszténység élharcosai? A nagy büdös fenét, aki ezek után is elhiszi hogy ezek keresztények, az azonnal keresse fel orvosát vagy saját gyógyszerészét, mert a látásaival, a hallásával, és a valóság érzékelésével lehetségesen gondjai vannak!

Ráadásul azt elhitetni az emberekkel, hogy a kereszténység nélkül nem létezik kultúra, az pedig csak egyszerűen hazugság. Mert természetesen ezt is szajkózták, pedig ez sem igaz. Elnézést ateista vagyok és mégis van kultúrám, én kérek elnézést, megyek és meg is térek azonnal


Egy darabig még lehet játszani az áldozatot kormányoldalon, és lehet keresztes hadjáratot indítani a mocskos ateista felbujtó csürhe ellen, de előbb-utóbb le fog esni az embereknek, hogy csak mert kereszt van minden második sarkon, attól még nem lesz a hatalom keresztény, sem attól hogy az Augusztus 20-án a parlamentre kiteszik a keresztet, nem ez nem így működik!

Összefoglalva csak annyit írnék, hogy a Fidesz-KDNP nem keresztény, én előbb leszek keresztény megrögzött ateistaként, mint hogy ők legalább a 10 parancsolatot betartanák! 

2 komment
Címkék: Reakció

A bejegyzés trackback címe:

https://blogado.blog.hu/api/trackback/id/tr114509900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atyek 2018.12.24. 15:59:39

Szia. Nagyon tetszenek az írásaid. Olvasom őket, de nem nagyon tudok hozzáfűzni semmit, csak gratulálni tudnék. Eddig csak a "minőségi muzsika" posztodhoz kommenteltem. Amiért most is írok, annak oka az, hogy vannak szavak, amik kicsit most ütik a fülemet. Ilyen például az "anarchia".
Az anarchia a tévhitekkel ellentétben a világ legjobb társadalmi rendszere lenne, ha megvalósulhatna. hu.wikipedia.org/wiki/Anarchizmus
Ha már idéztél a Bibliából, én is teszem: volt ilyen időszaka a zsidóknak is, és működött. Erről a Bírák könyve ír (Bírák 21:25).
A másik pedig a "mindenki". Soha, mindig, mindenki, senki, stb. szavakkal szerkesztett mondatok általában nem fedik a valóságot. Példaképpen azt mondom, hogy régebben mindenkit besoroztak katonai szolgálatra. Ez így igaz? Nem, semmiképpen. Az igaz, hogy bizonyos kort elérve anno kaptunk behívót és kötelező volt, de többen nem vonultunk be. Én sem tettem, tehát nem "mindenkit" tudtak besorozni. A cikkedben fogalmazott "mindenki" azért sem stimmel, mert velem, és sokakkal együtt te sem hiszed el amit mondanak. :-)
Bízom benne, hogy lejön; nem okoskodni akarok, csak még jobb leszel, ha ezekre figyelsz.

yourmomtits 2019.03.20. 14:47:17

a tüntetéseken való gondolkodás helyett fejleszthetted volna a helyesírástudásodat is
süti beállítások módosítása