Blogadó

Egy 16 éves gondolatai a világról

Süllyed a hajó, Orbán elvtárs!

2018. október 04. 17:51 - Balint Szolga

Egy szép csütörtöki napon, egy nagyon érdekes közvéleménykutatásba futottam bele, miszerint a Fidesz-KDNP tábora zuhant, 7%-al, és ezek mind a bizonytalanokhoz vándoroltak. Természetesen ez nem mai hír, de előbb-utóbb meg kell barátkozni a Fidesznek a ténnyel, hogy el fognak bukni. Süllyed a hajó, Orbán elvtárs!

Süllyed a hajó, mert az emberek kezdenek átlátni. Mert lehet hogy ez még csak 7%, de mint tudjuk, 7% 7%-ot követ a magyar politikában. Észre kell venni, hogy hamarosan mindenkinek le fog esni, hogy amit itt művelnek jogállam néven, az inkább hasonlítható a putyinizmushoz, mint bármelyik másik jogállamra. És ez remekül kirajzolódott, mert ameddig Viktorunk Erdogannal és Putyinnal jópofizik, addig éppen most készülnek befagyasztani az EU-s pénzeket, de minimum elvenni a szavazati jogunkat az EU-n belül.

Süllyed a hajó, mert a nép átlátta, hogy ebben az országban alig működik valami. Az oktatás működik rendesen? Nem nagyon, pont mint ahogyan az egészségügy, a média, és még sorolhatnám. Egyedül a gazdaság megmentése az államcsődtől fűződik a nevükhöz, amelyben sokat segített az Európai Unió, és Bajnai Gordon. Igen, úgy bizony. Bajnai, hisz Orbán maga mondta 2010-ben, hogy ő elismeri a Bajnai-kormány munkáját. 

Süllyed a hajó, mert az emberek nem hülyék. Bármennyire is hiszi azt kedves Viktor elvtárs, az emberek nem hülyék! Amikor azt állítja, hogy 30 éve repked magángépekkel, cinikusan beleokádva a közéletbe, amikor egy nemzetbiztonsággal kapcsolatos kérdésre csak annyit tud válaszolni, hogy :"Boldog karácsonyt kívánok!" akkor már leesik az embereknek, hogy itt valami nincsen rendben. Még a Szomszédokon nevelkedett Feri bácsi a 3.emeleten is észreveszi, hogy ez a rendszer hosszútávon nem fog működni.

Süllyed a hajó, mert nőtt a bizonytalanok száma. Mert az emberek várnak az új ellenzékre, amely el fog jönni. Hogy ki fogja vezetni, Márki-Zay vagy Hadházy, vagy akár Szél Bernadett, az teljesen mindegy. El fog jönni az új ellenzék, Gyurcsány nélkül, 2006 nélkül. Amelyben újra tudnak hinni az emberek, akkor már az új ellenzék fog a kisebbik rossznak tűnni, és nem az oligarcharendszer.

Süllyed a hajó, mert a magyar társadalom, kezdi kapiskálni azt, hogy a független média elrablása történelmi bűn. Hogy az, ahogyan beszántották a hírlapokat, az nem elfogadható egy jogállamban. Süllyed a hajó, mert már diákok mennek az utcára tüntetni a borzasztó oktatási rendszer ellen, amely keresztény(!!!!) robotokat nevel, amikor ápolók mennek tüntetni hogy becsüljék már meg egy picit őket, amikor orvosok és tanárok hagyják ott az országot, amikor a kivándorlás helyett, a bevándorlás a téma.

Végezetül, süllyed a hajó, mert az emberek átlátnak. Orbán elvtárs, kiterítette a kártyáit, innen már nincs tovább! Akárhogyan emelheti a nyugdíjakat, akárhogyan csökkentheti a rezsit, innen már nincs visszaút, Orbán elvtárs!

155 komment
Címkék: Vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://blogado.blog.hu/api/trackback/id/tr5514281731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2018.10.05. 17:49:04

@Ma Baker: Nem a zorbán bukik, te szerencsétlen. Magyarország bukik, orbánnal együtt.

szepipiktor 2018.10.05. 18:03:26

Azért nem semmi kamu ez az írás!
Tehát ha a csúti tábora fogy és a passzív halmaz nő, akkor miért is bukik a csúti?
A választásokat akkor is meg tudja neyreni, mert a "demokratikus" ellenzéknek mára mérhetetlenné fogyott a korábban is icipici tábora.
Elég régen ugayom itt a blog.hu-n, hogy a ma hatalmasra duzzadt passzív gárda bevonása nélkül nem lehet leváltani a botlábú fosistát. Ezért is hajt arra, hogy minél többen OTTHON MARADJANAK!
A büszke balos meg neoliberális garnitúra meg összesen alig szedett össze, mint a passzív véleményalkotók!
Öreg, a csúta majd akkor bukik, majd akkor lesz bajba a hajója, ha a ma jellemzően 60%-nyi passzív elindul.
De előre sajnállak, az a hatalmas elégedetlen tömeg a mai ellenzéket is elsőpri, sőt nem csak elsöpri, hanem ugyanúgy elszámoltatja, mint a fideszeseket. Mert az ellenzék pontosan abban érdekelt, hogy ne menjenek az emberek szavazni, Zorán óta tudjuk, a "vereség is fizet szépen!"
Ti, ellenzéki megmondó bloggerek, akiket az index érdekes módon mindig kitesz a címlapra, Ti is ugyanabban a hajóban ültök, mint a csúti!!!

szepipiktor 2018.10.05. 18:09:20

Egyébként ma az Index öngolt lőtt, kitette ezt az írást a címlapra:
"Tényleg láncoljuk a fehér gyerekeket padlóhoz?"
index.hu/techtud/2018/10/05/lancoljuk_a_feher_gyerekeket_a_padlohoz_a_radikalbal_megszallta_az_egyetemeket/
.
Pontosan bizonyították a mai neoliberálisok, az aktivisták és a többi hugyagyú káros dolgait, miközben ilyen posztok jelennek itt is meg, de az Index is HÁROM trump-gyalázó kamucikkel képviselteti magát.
#metoo propaganda: "A szenátorok többsége továbbengedte Kavanaugh-t"
Trump-gyalázás: "Trump is elkezdte a sorosozást" és "Trump vécépapírral a talpán slattyogott fel az Air Force One-ra"
Egy idegen állam megválasztott vezetőjét parancsra gyaláz a magyar neoliberális társaság, erre megjelenik ez a cikk is... Süllyed a hajó... Persze...

Hamihami 2018.10.05. 18:22:40

@szepipiktor: Neked mi a velemenyed Trumprol?

Hamihami 2018.10.05. 18:24:20

@Hamihami: Ebbol az arab szakertobol eleg nehez valaszokat kihuzni. Vagy csak lejart a munkaido?

exterminador 2018.10.05. 18:24:40

@s: Mit mondott Ady? Nekünk Mohács kell!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.10.05. 18:36:04

A sok fideszbirka hogy idetalált!
Ennyi agyhalott barommal,biztos hogy nem bukik orbán.

Hamihami 2018.10.05. 18:38:34

@szepipiktor: Jonnek itt emberek allandoan ezekkel a csoda szavakkal, h neoliberalis, illiberalis, keresztenydemokrata meg ilyenek. Es hogy ezek ideologiak meg vilagnezeti iranyzatok. Es hogy en ez vagyok, te az vagy, mi meg ultrakeresztenyek ti meg a tokom tudja mik.
Nem lehet egyszeruen csak jozan paraszti esszel nezni a dolgokat? Egy gyerek is erzi zsigerbol, h mi az igazsagos, mi a csalas, kulonbseget tud tenni jobb es rosszabb kozott, anelkul, hogy o balos vagy jobbos vagy ultranagyonkozepes lenne. 2 almabol ha csak egy felet kap a tesojatol, azt erzi, hogy nem igazsagos, bar nem tud ellene tenni semmit, mert a tesoja gyorsabban fut nala. Lehet itt bertrollkodni meg nagyon akarni megvedeni a vedhetetlent (orban "nemfoglalkozokuzlettel viktor, orban kilencszazezerforintmegtakaritasos viktor, rogan nemmentemhelikopterrel antal, meszaros okosabbmintzuckerberg lorinc stb...), azt mindenki erzi, h ez nem koser. Rendkivuli allapot a migrihelyzet miatt... szinten mindenki latja, jobbrol is es ballrol is, hogy kamu. Kosa anyukaja dusgazdag sertestenyeszto... megintcsak. Es sorolhatnam. Regebben nem voltak ilyenek? Hogyne lettek volna. Ez felmenti a mostaniakat? Hogy mentene fol!?! Mielott elkezdik itt nehanyan ket taborra osztani az embereket, egy kicsit el kene gondolkodni. Egy orszagban elunk, egy orszagunk van, nem mindegy, hogy nehanyan sunyi modon kihasznaljak az emberi gyarlosagot ahelyett, h azt tennek, amire az emberek megvalasztottak oket: olykor vezetnek az orszagot es nem csak a sajat hasznukat lesnek, foggal korommel probalva eltitkolni, hogy mennyit loptak. Balos vagy jobbos, tok mindegy, a mindenkori kormanyrol beszelek.

Nagykörúton túli magyar 2018.10.05. 18:40:20

@szepipiktor:
"Ezért is hajt arra, hogy minél többen OTTHON MARADJANAK!"

Ha hajt arra, ha nem, nem jött éppen rosszul a tavaszi nagy létszám neki:

2014: 5 047 363 szavazó 2 264 780 Fidesz szavazat.
2018: 5 731 821 szavazó 2 824 206 Fidesz szavazat.

Azaz a 684.458 plusz szavazóból 559.426 Fidesz szavazat lett. Ez 81.73 %. Pedig az ellenzék és csicskáik váltig emlegették, hogy a nem szavazókból bizony szinte csak őnekik jönne szavazat. Aztán lett nagy kopp.

81.73%-a Fidesz szavazat. Én nem éppen arra hajtanék, hogy maradjanak ezek otthon, de te tudod... :D

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2018.10.05. 18:43:36

Nincs mese Orbán holnap megint lemond.

@Ellenzéki Tüntető:
De vajon a hülye, bunkó vidékiek is támogathatják a független index-et, vagy csak a nagytudású bölcs csepeliek?
Megkérdezném ezt az index FB oldalán is, de kitiltottak a szólásszabaccság nagy bajnokai :(

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2018.10.05. 18:47:12

@Hamihami: Én köpök rád meg a munkásosztályodra, nincs egyenlőség, nem is volt és nem is lesz, hála Istennek, nem vagyunk egyenlőek. Magyarország viszont volt van és lesz is, remélem még sokáig Orbánnal, mert nem tudom feltűnt e , hogy a szocialista baloldali kormány alatt kivégzett ország újra működik. Szar az életed? Nem keresel eleget? Nem nyer a pártod? Nem vevő az emberek jelentős többsége egy balfasz ideológiára, amit Te meg a pártod képvisel? Nagyon sajnállak, tanulj jobban, beszélj több nyelven, dolgozz keményebben, ne beszélj hülyeségeket és lehet, hogy lesz eredménye. Lehet, de nem biztos. Pontosan úgy ahogy Amerikában, Japánban vagy Dániában. Magyarország az egyik, ha nem a legjobb hely a világon, ma , most, és ez csak jobb lehet ha nem hagyjuk a baloldali liberális faszfejeket semmilyen hatalomhoz jutni.
:) Szevasz faszfej.

Sir Galahad 2018.10.05. 18:52:38

Választáshoz közeledve nő a szavazási hajlandóság, utána meg értelemszerűen csökken. Ennyit látunk, semmi mást. Ha a Fidesz helyzete inogna, akkor nem a passzívok száma nőne, hanem az ellenzéki szavazóké.

Hamihami 2018.10.05. 18:57:47

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: FYI, nem szar az eletem, nem keresek szarul, nincs partom, beszelek eleg nyelvet is, radasul szerintem kemenyen is dolgozok (azt nem tudom, hogy kemenyen dolgozo kisembernek szamitok-e a habonymuvek szerint). De ugy latom, te sokkal tobbet es jobban tudsz rolam, tehat tudod, h kire szavazok, hogy milyen az eletem, mennyit keresek stb. Ez irigylesre melto kepesseg, ne pazarold el! Nem akarok sem abszolut, sem orwelli egyenloseget. Egyszeruen basza a csorom, ha valakik nagykepuen, pokhendien masok pofajaba rohognek, ha valakik szembenallast szitanak politikai es gazdasagi haszonszerzes erdekeben, ha valakik kirekesztenek es megbelyegeznek masokat, szinten a haszonszerzes celjabol. Az is csipi a szemem, ha az orszagom mindenkori kormanyaban nem az a kerdes, hogy mit csinaljunk, hanem az, hogy mit komunikaljunk. Vagy neked mindez belefer?

Hamihami 2018.10.05. 19:00:41

@Sir Galahad: ha a fidesz helyzete inogna, ellepne az orszagot a kek plakat, felcsutrol indulnanak a buszok Pest fele, a posta nagy hevvel kezbesitene a propaganda anyagot, a tv es a radio pedig mast sem adna, csak ezek vizualis parjat.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2018.10.05. 19:12:21

@Hamihami: Nekem is bassza a csőröm hogy az elmebeteg baloldali liberális faszfejek azzal szórakoznak hogy szerintük hogyan, mikor, kivel és mivel kellene utaznia a miniszterelnöknek. Szerintem Orbán kormánya csinálja a dolgokat, és nem csak kommunikál. Az a Gyurcsány volt aki semmit nem csinált és csak kommunikáció volt, az is rosszul. Engem nem érdekel hogy elrepül egy vagy két vagy három magángépen megnézni egy focimeccset. A faszi olyan terhelést kap amilyet egyetlen más miniszterelnök sem kapott még békeidőben, nem bánom ha focimeccsre megy kikapcsolni 3 órára. A miniszterelnök sem robot, ember, joga van ahhoz hogy abban a kevés szabadidejében ami van azt csináljon amit akar. Nekem ez bőven belefér. Az USA mindenkori elnökének gépe állandóan tele van az üzleti élet embereivel, az egyetlen különbség annyi hogy az USA elnöke nem utazhat magángéppel biztonsági előírások miatt, így az ő gépére szállnak fel mások és nem fordítva. Nem kell többet belelátni mint amit ez jelent. Ha Orbán beszélni akar bármelyik magyarországi nagytőkéssel megteheti a hivatalában is, rezidenciáján vagy egy parkban is. Nem, engem nem zavar hogy focimeccsre repül, és az sem zavar hogy téged zavar.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2018.10.05. 19:16:32

Még egy dolog... Ahogy látom a Köves Slomó rabbi már nem is zsidó a baloldali liberális SZDSZ-Mazsihisz szerint mert hogy na, nem lehetne neki jóban lenni a kormánnyal.. Na ilyen ez a repülős dolog is. Csak akkor vagy jó zsidó ha azt teszed és gondolod amit mondunk a baloldali liberális platformokról egyébként nem vagy zsidó.. Aha.. persze :) Köves Slomó az egyetlen igaz zsidó ma ahogy látom.

Nagykörúton túli magyar 2018.10.05. 19:18:10

@wmiki:
"Megkérdezném ezt az index FB oldalán is, de kitiltottak a szólásszabaccság nagy bajnokai :("

Nofene, téged is? Nem gondoltam volna, azt hittem csak én vagyok az egyetlen kivétel az általuk hirdetett fenenagy szabadság alól. De akkor ezek szerint már ketten is így jártunk ennél a "független médiaterméknél".

Hamihami 2018.10.05. 19:21:12

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Hogy jobban megertsd: nem azzal van a gond, h orban focimeccsre megy, annyi focit nezhet es ott, ahol akar. Ezt senki nem kritizalta. A gond ott van, hogy ezt mas uzletemberek fizetik neki, akik allami megbizasokbol elnek. Olvass egy kicsit a korrupciorol es fajtairol (belenezhetsz akar a Sargentini jelentesbe is, mert a fidesz komunikacioja ellenere az messze nem csak a migraciorol szol, akarmennyire is szeretnek). Hatha jobban elcsiped a lenyeget. Nem azzal van a a gond, h vannak gazdag es sikeres magyar uzletemberek, hanem arrol, amikor egykori gazsszerelok elhiszik magukrol, hogy ok a zuckerbergi magassagokban szarnyalo zsenik, a nemethszilardi allamtitkarok meg a politika zsonglorei.

6.Lenin illegalitásba vonult önálló gondolata 2018.10.05. 19:25:37

@wmiki: A tapolcai surmók biztosan nem támogatják. Igaz Pásztor Miki?

Ménár Atya 2018.10.05. 19:42:21

Na, ma is egy semmitmondó vágyálmokat kivetítő írás.
Mint a választások előtt, amikor jött a DK 2/3, a jobbik 2/2, az lmp 2/3, és lett a fidesz 2/3 :)
Ez még kevés igy , még mindig óriási stabil választó tömeggel rendelkezik orbi, ez az igazság, a többi csak a napi rinyázás. :)

élhetetlen 2018.10.05. 19:45:53

@Ellenzéki Tüntető: „azzal a felkiáltással hogy ezek nem is cikkek hanem blogok :D”. Ja, menj az origóra, ahol még a blogok közül is csak ahhoz szólhatsz hozzá, ami a spenótról szól. Itt legalább ezt elmondhattad, az origón ezt hova írtad volna?

élhetetlen 2018.10.05. 19:53:24

@arabok balrol: „veres sandor a kozismert komcsi”. Olyannyira, hogy meg sem érdemli, hogy a nevét rendesen leírd. Semmi baj, esténként a gyerekeidnek, ha vannak, ne az ő verseit olvasd, hanem Bayer trágár agymenéseit. Jó magyarok lesznek majd tőle.

Hamihami 2018.10.05. 19:59:47

@élhetetlen: a magyaridok "kozeleti portalon" is lehet kommentelni, kapcsolatba lepni veluk stb. :))))

Fülig José 2018.10.05. 20:07:45

@élhetetlen: hagyd ezt a retardált faszt, ez a legalja sötét fideSStroll.

Szahara tulajdonos pecás 2018.10.05. 20:16:05

@Ménár Atya: Atyám! Ma is lesz nekem külön hittanóra? :-(( Már nagyon fáj a seggem és pénzem sincs vazelinre.

antiinternáci 2018.10.05. 21:15:49

@Hamihami:

Az Úr elrendelte, hogy ma éjjel téged ki fognak rabolni. Vagy egy jobboldali rabló, vagy egy bolsevista rabló.
Választhatsz, melyik jöjjön: a jobboldali rabló el fogja vinni minden értékedet. A bolsevista rabló is el fogja vinni minden értékedet, aztán fejbe vág az ólmosbotjával, hogy ne maradjon tanú.
Válassz! Valamelyik mindenképpen be fog következni...

Hamihami 2018.10.05. 21:20:20

@antiinternáci: hogy jonnek ide a bolsevikok? Mi kozuk ahhoz, hogy ma melyik politikus mennyit lop, vagy mennyit csorgatnak a haverokhoz, mennyit hazudnak a propagandaban stb? Ennyi erovel a peldaban lehetnenek a jobbosok es az urlenyek, akik meg is eroszakoljak asszonyainkat es felfaljak gyerekeinket... melyiket valasztod? Ez a pelda ugyanugy butasag, mint a tied.

Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe 2018.10.05. 21:28:27

Már visszaemlékezni se tudok mikor láttam utoljára értelmes írást a zindexen. És még ezek akarnak szponzorpénzt kipumpolni

Orbán veje 2018.10.05. 21:31:45

Hát ez a cikk nagyon jól betalált. Az összes rohadt fidesztroll itt hörög, de egy kibaszott értelmes gondolat képtelen kigyünni a fejükből.

Hamihami 2018.10.05. 21:33:58

@antiinternáci: vagy arra gondolsz, hogy azert, mert a tortenelemben volt olyan korszak, ahol loptak es meg is vertek, ez felhatalmazza a mostani kormanyt arra, hogy csak lopjon? Es akkor ez igy rendben van? Varom szives valaszod.

VT Man 2018.10.05. 22:30:05

Na ezért vagyok képtelen az indexet támogatni pénzzel, mert folyton ilyen szemetet raknak a blogketrecbe...

"független Index" - ja persze

Ellenzéki Tüntető 2018.10.05. 22:44:21

@Hamihami: mit csinálsz ha "nincs rendben"? :D

Öreg, nagyon könnyű valami még jobbat kitalálni. De olyan nincs a szavazólapon, hogy "legyen jól vezetve az ország" meg olyan se, hogy "egy nem korrupt, szakértő párt". Hanem ilyenek vannak, hogy Jobbik, meg Fidesz, meg DK. Ezek közül lehet választani.

Alick 2018.10.05. 22:46:20

@Hamihami: Na de az ilyen úri huncutságok, mint korrupció, miért is érdekelné az egybites szavazót, akikre a választási rendszer lett alapozva... rezsicsökkentés és anti-migráns kommandó, az mennyivel megfoghatóbbnak hangzik. :)

Hamihami 2018.10.05. 22:58:49

@Ellenzéki Tüntető: tolem barmelyik part vezethetne az orszagot, csak ne legyen olyan tulhatalma, mint a fidesznek, mert az tuti karos az orszagnak, megha a kalkuttai terez anya rendnek is lenne 2/3-a. Ezt nem konnyu visszaforditani egy ilyen egy part szamara felhuzott valasztasi rendben, es egy ennyire elferditett media kornyezetben. Ezzel szerintem nehez vitatkozni, bar lehet probalkozni. Tehat van ez a gyakorlatilag egypartrendszeru demokracia, es vannak olyan emberek, akik erdekbol/penzert/meggyozodesbol ezt vedik. Ha viktor korrupt, akkor azzal nincs gond. Ha alkeresztenyeknek oltozunk politikai haszonszerzes celjabol, azzal sincs gond. Ha masokat megbelyegzunk, arcukba rohogunk, az is OK. Amikor rakerdez az ember, hogy ez megis hogy, akkor jonnek a kozpontilag legyartott es kozmedian/allami radion/napilapokon/plakatokon keresztul terjesztett komunikacios panelek: fake news, soros, brusszel stb. Na ezzel van nekem gondom. Nem vagyok se jobb, se baloldali, se fideszes se dk-s meg stb, egyszeru allampolgar, aki azt latja, hogy ez igy nincs rendben, es szol ellene.

Hamihami 2018.10.05. 23:03:18

@Alick: nem az van, h nem erdekli (nem az itteni bertrollokra gondolok), hanem az, h nem jut el hozza a hir. Szuleim reggel meghallgatjak a megyei radiot (allami iranyitas alatt), delben a kossuth vagy danko radiot (ugyanaz), elolvasak a megyei napilapot (detto), majd este kapcsolgatnak a csatornak kozott. Ennek az eredmenye: 95%-ban az habonymuvek hirei jutnak el hozzajuk az habonyi talalasban. Lehet, hogy erdekelne ot mas is, de nem jut el hozza. Es nincs tobb kerdes.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.10.05. 23:34:03

Az a baj, hogy a felcsúti tolvaja már összelopta magának a gépet, amivel azon nyomban Moszkvába tud menekülni amikor rá is rájön a nép forradalma mint egykoron Ceaucescu diktátor kollégájára.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.10.05. 23:55:25

@maxval balcán bircaman: @Tangooo: @nemecsekerno_007: @n_dy: @Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: @Minden ballib bérretteg: @arabok balrol: @Tom66: @Ma Baker: @MACISAJT1: @Libsik visítanak de az ország a miénk !: @putris72: @A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: @Sir Galahad: @Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe: @antiinternáci: @Szél Bernadett börtönben van már?: @HeIga Beauty SaIon:

Van egy nagyon rossz hírem nektek, két személlyel és 48 nickkel idefosogató illiberált bértrollnokoknak: amikor orbán gazdátoknak menekülésre kell majd fognia magát, titeket nem fog értesíteni hogy indul a gép Moszkvába, siessetek gyorsan felszállni mielött a lámpavas utolér titeket. Mert tudjátok, a HASZNOS HÜLYÉKET sose szokta kimenteni a diktátor gazdi, azok elrohadhatnak ott ahol vannak. A menekülés nem a ti, az udvari cselédnépség kiváltsága, hanem az uraságotoké.

Ha majd szerencséje lesz a felcsúti Csaucseszkunak, akkor majd Moszkvából fog integetni nektek, hogy kitartás meg bújjatok el jól a kaszák meg lámpavasak elől, és ő veletek van innen a távolból is és ne adjátok fel a harcot, na meg a reményt hogy egy nap majd visszatér és visszahozza az elrabolt 1000 milliárd forintokat, amiből újabb rezsicsökkentést kaptok majd.

alöksz róz 2018.10.05. 23:55:42

miket olvasol? honnan tájékozódsz?
a b1-ről? :D

apro_marosan_petergabor 2018.10.06. 00:28:39

A félősök önbátorítás gyanánt fütyürészve mennek át este az erdőn... Megszültetett a ki tudja hány századik, politikai önkielégítő, bátorítócikk. Fél év telt el a választás óta, s ennyi idő nem volt elég a nyomorult bal-lib oldalnak, hogy felismerje miért nem kellenek a népnek, Magyarországnak. Csak az orbánozás megy rendületlenül tovább. Valójában ez igen elszomorító, hogy a magát részben szellemi elitnek kikiáltó banda (hol vannak attól...), karöltve a sajtójukkal mindössze ennyire képes, ahelyett, hogy felismernék rossz irányba mennek kb. 16, de inkább 24 éve. Azt, hogy amivel megetették a rendszerváltás által sokkolt embereket 94-ban, majd 2006-ban, az semmire sem jó már. Az emberek tanultak, tapasztaltak, gondolkodnak és nem felejtenek. Ha előre szeretnének lépni, nem egy lebomló, idejét múlt nyugai ideológiát kellene tolni, hanem meg kellene érteni az idők szavát és a nemzeti érdeknek megfelelő ajánlatot kellene tenniük a hazai polgároknak. Ehelyett bárgyú mantrázás folyik, közben felmorzsolódnak, mint a száradó kutyagumi a játszótér homokozójában...

William Kidd 2018.10.06. 06:12:16

@VT Man: Az Index mindig is ballib zsido oldal volt. En se szeretem a 2 bites Orban propagandat, de itt meg a new yorki (1945-ben meg nem is elt) holokauszt tulelok tortenetei csaptak ki a biztositekot nalam. Egy kozos volt az osszes riportban, majdnem mind gyuloli Magyarorszagot es a magyarokat es ezt direkt a pofankba is vagjak, ez megy az Index cimoldalan, en meg penzeljem oket... Felettebb groteszk.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.10.06. 06:25:50

Azt sose értettem, hogy egy fideszellenes blogon mi a vérvörös híg fost keresnek a fidesznyik bérseggnyalók. Azt hiszik meg tudják győzni a faszságaikkal, meg orbáncgeci ismételgetésével a geciellenes forradalmárokat? Csak egyre jobban érlelik bennük, hogy orbánt és maffiahordáját el kell takarítani.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.10.06. 06:30:19

@William Kidd: Elég ha csak eltakarodsz a tieidhez. Nem muszájbasznod itt az idődet. Vagy nem elég jó neked a führered sajtója?

DFK 2018.10.06. 06:32:27

Hát az én 15 éves fiam nagyságrendekkel okosabb, mint ez a blogger.

DFK 2018.10.06. 06:34:52

@GIeccsertetű: talán a szólásszabadság okán, talán a sokszínűség okán. Talán azért, hogy szembesítsenek a valósággal és a hazugságaitokkal.

különvélemény 2018.10.06. 06:39:52

Jól van, megnyugodtam, ma is megbukott Orbán...

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.10.06. 07:22:34

@MACISAJT1: Nem akartam beleszólni a Fidesz trollok békés egymásra licitálásába, de kénytelen vagyok idézni egy 2010-es Fideszes kampány levelet.
Schmitt Péllal édesgette magához a nyugdíjasokat a Fidesz 13. sőt 14 havi nyugdíjat ígérve nekik. Most pedifg kiszúrja a szemüket holmi 12- az idén 18 ezres nyugdíjprémiummal. Egy szerencsétek van a hordátokkal együtt. O1GV-nek nagyon mélyen sikerült az emberek fejébe verni a migránsokat. Olyan helyeken is rettegnek az emberek, ahová a büdös életben nem lennének képesek eltalálni a mára már nem is létező migránsok.
Mert azt valld be te is, hogy az idén Magyarország déli határára nem érkezett szinte senki. Csak pár száz emberke. Ennek ellenére papíron több tíz milliárdot költünk egy nem létező fenyegetésre. Ja, és a migránsokat nem O1GV állította meg, hanem az EU és Törökország. Ők kötöttek egy olyan megállapodást, ami szerint a törökök nem engedik tovább a köze-l és távol-Keletről érkező menekülteket. Az észak afrikai menekültek pedig más útvonalakat használnak.
Szóval nyugtassátok egymásttovább, hogy O1GV a legfaszább és legjobb vezető, akinél szebb, okosabb és zseniálisab elme még nem született, de vége úgyis az lesz, mint a történelem összes diktárorának, Hitlertől kezdve Sztálinon át. Csúfos vég, ahol ha szerencséje van ágyban páérnák között hal meg...

Zoltán Rádi 2018.10.06. 07:37:28

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Engem csak az érdekelne, hogy ti miért nem a fidesz.hu-ra mentek kommentelni? Ott sokkal jobban méltányolnák, ha az Orbán f@szán csüngenétek.
Jaa, hogy ott nem lehet kommentelni...:D. Gondolom teljesen ok nélkül.

Zoltán Rádi 2018.10.06. 07:41:48

@The Ghost Wolf O1G: Ezekre nem próbálj észérvekkel hatni, mert azok a tények, amik lerombolnák a fejükben élő, aprólékosan felépitett világot, furcsa módon csak még inkább megerősiti őket a meggyőződésükben. Nem régen olvastam valahol, hogy ennek pszichológiai oka van, igy működik az agyuk. Szóval felesleges velük vitatkozni, elég csak elküldeni őket a sunyiba :)

DFK 2018.10.06. 07:56:35

@Zoltán Rádi: mondjuk a fidesz.hu nem egy blog. Meg hát nem szeretnénk, hogy egy véleménybuborékban kelljen élnetek. Tudom, kellemesebb ha csak a saját véleményeteket halljátok.

Nagykörúton túli magyar 2018.10.06. 08:02:12

@The Ghost Wolf O1G:
"Schmitt Péllal édesgette magához a nyugdíjasokat a Fidesz 13. sőt 14 havi nyugdíjat ígérve nekik. Most pedifg kiszúrja a szemüket holmi 12- az idén 18 ezres nyugdíjprémiummal."

Édes drága bögyölő!
Olvasgassál már a témában olyan cikkeket, amit olyanok írnak, akik értenek is hozzá!
Már évekkel ezelőtt visszaadta Orbán a népsanyargató szoclib kormány által elvett 13. havi nyugdíjat, sőt többet.
www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdijrendszer/az-orban-kormany-kifizeti-a-13-havi-nyugdijat.230853.html

Zoltán Rádi 2018.10.06. 08:04:58

Tudom, hogy nem blog, de attól még lehetne komment szekció. Emlékszem, sok évvel ezelőtt még volt. Irtam is a forumba, de a moderáláson se jutott át, pedig nem voltak benne nem odaillő szavak, csak a tartalom volt - számukra - elfogadhatatlan. Ez még régen volt, bőven a mostani fidesz kormány előtt, de akkoriban is ők lopták szét az országot.
Szerintem ti éltek véleménybuborékban. Az a különbség az átlag polgár és a fidesz szavazók között, hogy az átlag polgár elismeri, hogy tévedhet és a másik oldalnak lehet igaza, mig a fideszes arcok szentül meg vannak győződve az igazukról, akármilyen disznóság kerül elő, amit a fideszesek elkövettek, igyekszenek elbagatelizálni vagy egyszerűen csak nem vesznek róla tudomást.

Orbán veje 2018.10.06. 09:17:12

Ezt a szarházi orbántroll propagandista Bircát gyömöszelje már vissza valaki az orbán seggébe. Ez a fizetett tetű állandóan itt rohad a neten hogy terjessze korrupt gazdája hazugságait.

bzsoa 2018.10.06. 09:53:48

@The Ghost Wolf O1G: Igazad van a FIDESZ-nek meg OV.nak valóban nagyon kapóra jött a migránstéma(megköszönheti Frau Merkelnek) de abban nincs igazad hogy nem jönnének ha nem lenne kerítés. A Balkánon jelenleg is több százezren vannak csak ma már ott sem tudnak csak úgy simán átgázolni a határokon mert már minden ország próbálja megállítani őket.(Görögország szigeteinek egy része ma már egyre inkább menekülttáborokhoz hasonlít nem véletlenül nyomja a görög biztos a kvótás szétosztást) Az EU-ban először OV. jelezte hogy ebből óriási probléma lesz de a "fejlett Nyugat" vezetői csak a "friss" munkaerőt látta a migrikben, a velük érkező együttélési problémákat nem. Persze aztán a választók jelezték szinte minden nyugati országban hogy nem kérnek több migránst. Törökország nem az EU segély miatt állítja meg a migriket (állítólag csak kis hányadát kapták meg az ígért pénznek) hanem azért mert látja hogy ma már egyáltalán nem biztos hogy tovább is tudnak tőlük vándorolni, egyébként is nagy bajban vannak gazdaságilag nem hiányzik nekik még néhány millió migráns. De a tengeren továbbra is jönnek ott azért nehéz megállítani őket és mivel tudják hogy a magyar határt szigorúan őrzik, ezért más útvonalakon próbálkoznak. De OV.-t valóban nagyon nehéz lesz megbuktatni addig amíg a magyar ellenzék (vagy ami maradt belőle) nem ismeri fel azt hogy a magyar lakosság jelentős többsége nem akar migránsokat. (Gyurcsány legutóbbi beszédét hallgatva ő ezt még mindig nem fogta fel)

MACISAJT1 2018.10.06. 10:08:24

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: "hogy látom a Köves Slomó rabbi már nem is zsidó a baloldali liberális SZDSZ-Mazsihisz szerint mert hogy na, nem lehetne neki jóban lenni a kormánnyal.. Na ilyen ez a repülős dolog is. Csak akkor vagy jó zsidó ha azt teszed és gondolod amit mondunk a baloldali liberális platformokról egyébként nem vagy zsidó.."

Színház az egész világ, kérem...
Az idézem "neológ és főleg vallástalan zsidókat" képviselő Mazsihisz(ti) ma már harcban áll a Netanjahu vezette Izrael állammal illetve a Köves Slomó általé képviselt EMIH-el...:)

És előbbi vádolja Köveséket hogy idézem " hogy nem is a zsidó emlékezet fontos nekik, hanem a közpénz és az ingatlanvagyon "

Mondja ezt a Mazsihisz(ti):P

Az Ellenálló 2018.10.06. 10:13:02

Sajnos ez az esés csak ideiglenes lesz. Számtalanszor volt már ilyen és valami más akcióval mindig visszaszerezte a kormánypárt az ideiglenesen elpártolókat.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.10.06. 11:10:53

Ezek a blogbejegyzések olyanok, mint a Brian Életében a Júdea népe front összejövetelei. Idén tavasszal volt az utolsó alkalom, hogy a fideszt normálisan meg lehetett volna állítani. Ehhez elég lett volna, ha nincs meg a 2/3-ad. De ennek a népnek még ezt sem sikerült összehoznia, így a kisebbség megint abszolút többségbe került. Így minden eszközük megvan, hogy bármilyen régi / vagy új kihívót 0-ra írjanak. És élni is fognak vele, mert köztörvényes bűnözők, így vagy a hatalom, vagy a börtön a két választás.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.10.06. 11:13:33

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Nincs igazad. A fidesz holdudvara is jó részben levitézlett komcsikból áll ma is. Ezek a csicskák is próbálják majd a bevazelinezett hátsójukat kínálgatni az új vezetésnek. Az pedig az új vezetésen múlik majd, hogy kér-e belőlük. Remélem, hogy nem fog, de ki tudja. A nyaloncok valahogy mindig megélnek.

Ménár Atya 2018.10.06. 12:00:53

Dél van.
Akkor most kell orbinak megbukni, ma másodszor :)

BiG74 Bodri 2018.10.06. 12:10:36

Kedves blogger! Ez már nagyon unalmas! Az, hogy a hatalomban nyomorgó fityisz épp kiszerint hány százalékot vesztett, most, ráadásul igy magában,az az elakadt esti mese lemez. Ráadásul idevonzottál minden hülye fityiszest. Tök értelmetlen, tök unalmas!

Éhesló 2018.10.06. 12:33:43

Jéééé, tenap is megbukott buktor.

Akkor most már itt a kánaán mesüge?

Gato666 2018.10.06. 12:49:09

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Kibaszott nagy fotelforradalmárok vagytok... :D

Soha ne tegyel haver a fekete lora 2018.10.06. 13:00:06

Jol nyomja Orban Viktor, talan a magyarok legtehetsegesebb vezere miota parlamentaris demokracia van.

Csak igy tovabb, a mocsarat lecsapolni nem kell felnetek jao lesz!

Thomas Dantes 2018.10.06. 13:17:35

Nem süllyed a hajó, ésaz emberek hülyék, és rohadtul nem látják ,hogy mi van az egészségüggyel, vagy az oktatással vagy bármivel.
Leszarják és pont így jó nekik ahogy van

Temeg rohadtul hülye vagy, ha azt hiszed, hogfy bárkit is érdekel, hogy hányan halnak meg a rothadó egészségügy miatt, például.
Kurvára nem érdekel senkit.

Nézz már mi az ablakon! Látod a tüntető tömeget? Mert én nem. Nincs vizitdíj nincs gyurcsány nincsenek migráncsok
Van erészébet utalvány.
A magyar emberek pedig elégedettek.

Miért nem ismeritek a magyarságot? Nőt a bizonytalanok száma? Ja, akik bizonytalanok hogy melyik ellenzéki pártra NE szavazzanak.

Legszívesebben pofán vágnám aki azt hiszi, hogy itt bármi bármikor is változni fog. Orbán marad amíg él.
Ja, és az Index előbb-utóbb megfog szűnni, és ilyen blogok se lesznek

Megmondjam mit fog érdekelni? Senkit.

Ellenzéki Tüntető 2018.10.06. 13:20:27

@Zoltán Rádi: "Ezekre nem próbálj észérvekkel hatni, mert azok a tények, amik lerombolnák a fejükben élő, aprólékosan felépitett világot"

Próbáld már meg magadra vonatkoztatni ezt, ember! A ti fejetekben bukik meg naponta az orbán meg lázong ellene negyvenmillió magyar, a valóságban meg most válaszották meg megint.

Kivlov 2018.10.06. 13:39:16

Muhaha. Akkor 3,5 év múlva jön a zellenzéki ķábaán? :D
No, akkor indul majd meg külhonba a nép.

Soha ne tegyel haver a fekete lora 2018.10.06. 13:44:06

@bzsoa: "OV.-t valóban nagyon nehéz lesz megbuktatni addig amíg a magyar ellenzék (vagy ami maradt belőle) nem ismeri fel azt hogy a magyar lakosság jelentős többsége nem akar migránsokat."

2015 elott nem volt tema a migrancs, OV 2014ben is ketharmaddal nyert

Azaz Orbant nehez lesz levaltani, aminek nincs sok koze a migrikhez. 2014ben is szar allapotban volt az ellenzek, ma meg sokkal szarabb allapotban van. Epeszu vezetok huznak vissza a versenyszferaba a politikabol, mert legalabb 10-15 ev innen valamit felepiteni, ami veszelyes a fideszre.

Thomas Dantes 2018.10.06. 13:46:40

@bzsoa: Senki nem akar migránsokat. Ilyet senki nem is mondott. Hanem arról van, volt szó hogy kell-e segíteni a rászorulókon.
Na ebből kreált olyan ügyet Orbán, hogy aki nem a Fideszre szavaz, az migránsokat akar beköltöztetni.

Ti meg sok hülye fogyatékos magyar, párt állástól függetlenül bégettek.

MACISAJT1 2018.10.06. 13:51:50

De azért ne keseregjenek az eftársak, van még remény :P
Lám, a mai puchos népszagában buci gyuri egykori bolsevik tömeggyilkos ( 1956 december 8-án, Salgótarjánban ő mondta ki a híres mondatot: „Mától kezdve lövünk”. Salgótarjánban még aznap 131 áldozatot követelő sortűz dördült, a rákövetkező napokban pedig vidéki városokban egymást követték a sortüzek), na szóval ennek a fárosznak a fiacskája megírta a tuti receptet:
nepszava.hu/3010838_forradalom-kozben-mosogatni-is-kell

Ebből idézném:
"És 2019 januárjában, a Papp László Sportarénában összegyűlt 12 ezer ember előtt valóságosan is „lejátszható” a Népbíróság. Ez nem választási nagygyűlés, inkább az antik görög színházak (lásd: Szókratész pere) modern változata. Mindez egy roadshow keretében tovább vihető a vidéki városokba, sőt kisebb településekre is. Az előadás felvétele rávehető egy CD-re, azon árusítható és terjeszthető. A Népbíróság dokumentum-dráma bemutatója és a CD óriásplakátokon hirdethető: „nézze meg, vásárolja meg, jöjjön el és terjessze”.
Nincs ebben semmi politikai sunyiság: ez egy kulturális termék megvásárlására buzdító hirdetés. Az elkészült anyag lefordítható a legkülönbözőbb idegen nyelvekre, bemutatható külföldön dolgozó magyaroknak, helyi és európai uniós parlamenti képviselőknek, a médiának és a helyi polgároknak Brüsszelben, Londonban, Berlinben, Párizsban és bárhol másutt. Így válhat tényszerűségével letagadhatatlanná és ezzel valóban ijesztővé Európában az, ami hazánkban 2010 óta végbement. Még a finanszírozás sem olyan nehéz: megoldható crowdfunding módon, illetve a CD-kből és a jegyekből befolyó pénzből. "

Nyihihi

Soha ne tegyel haver a fekete lora 2018.10.06. 14:05:40

@Thomas Dantes: De a migrik elott is utalta mindenki az ellenzeket, 2014ben is kikaptak ketharmaddal. Plusz senki sem kenyszeritette osszefogo fegyencet hogy lemenjen videkre keritest bontani - azaz az ellenzek sajat hulyesege a valodi oka a szenvedesuknek.

Éhes Ió 2018.10.06. 14:06:37

Leszarom a libsiket! megyönk bircával est a gőzfürdőbe, nagyobb buli lesz mint a Pride-on!

Thomas Dantes 2018.10.06. 14:08:14

@Soha ne tegyel haver a fekete lora: Uralta persze. De bevándorlás egy olyan ász a Fidesz kezében amivel 20 évre előre mindent visznek.

Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe 2018.10.06. 14:11:19

@MACISAJT1:
Plüss pufajkásokat fognak gyártani a gyerekeknek. Ettől majd rögtön kedvet kap rájuk a nép

Soha ne tegyel haver a fekete lora 2018.10.06. 14:12:54

@Thomas Dantes: Ez a balellenzek buta dontese, hogy gyuloli a magyarokat.

De a jobbikot is tonkrevagta a balra nyitas, nem erzik az uj idoknek uj szavat.

kvadrillio 2018.10.06. 14:17:04

ö..öö..ööö...öööööööö...... KÖVETELEM, HOGY HOZZÁK NYÍLVÁNOSSÁGRA AZ ÜGYNÖKLISTÁKAT !!!

Kína az egész számítógépipart hackelte meg

:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.06. 14:31:03

AAz április 8-i választás után kissé röhejes a hajó süllyedéséről írni. Általános jelenség, hogy választások után csökkent az megválasztott pártok népszerűsége, ezalól a Fidesz sem kivétel.

Másfelől persze más közvélemény-kutatások épp a Fidesz népszerűségének növekedéséről számolnak be, szóval...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.06. 14:42:30

@Ma Baker:

"Ez akkora bukta a komplett ellenzéknek, hogy a pofám leszakadna a helyükben. Ehhez képest fújják a kürtöket, hogy bukik a Zorbán."

Nézd, előbb-utóbb Orbán is bukni fog, előbb-utóbb mindenki bukik. És ha ez mondjuk 2030-ban tényleg bekövetkezik, akkor a mai balliba megmondóemberek büszkén hangoztathatják, hogy ők ugye már előre megaszonták... :DDD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.06. 14:54:17

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"A sok fideszbirka hogy idetalált!
Ennyi agyhalott barommal,biztos hogy nem bukik orbán."

Na de nem ti írjátok, hogy e mögött a sok "fidesztroll" nick mögött csak néhány ember rejtőzik? Szavazni azonban emberek szavaznak, nem nickek.

2018.10.06. 14:56:38

Süllyed a sajto.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.06. 15:28:09

@Hamihami:

"ha valakik kirekesztenek es megbelyegeznek masokat, szinten a haszonszerzes celjabol"

Most ugye a 23 millió románra gondolsz? Vagy a ballibek állandó nácizására, antiszemitázására? FYI, ma Európában a haladó demokratikus liberális politikai vezető réteg a legantiszemitább, hiszen a zsidóság legádázabb, halálos ellenségeit telepítik be milliószám az országaikba.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.06. 15:39:15

@Alick:

"Na de az ilyen úri huncutságok, mint korrupció, miért is érdekelné az egybites szavazót, akikre a választási rendszer lett alapozva... rezsicsökkentés és anti-migráns kommandó, az mennyivel megfoghatóbbnak hangzik. :)"

Na de az olyan baromságk, mint a gazdaság fejlődése, a bérek növekedése, az egyre nagyvonalúbb családtámogatási rendszer (lásd a 3 gyermekes nők tervezett szja-mentességét mint legújabb példát) miért is érdekelné az egybites balliba szavazót, amikor azon a korrupción is höröghet, amiről jól tudjuk, hogy akkor létezik, ha ők nem részesülnek belőle.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.06. 15:49:23

@Hamihami:

"Szuleim reggel meghallgatjak a megyei radiot (allami iranyitas alatt), delben a kossuth vagy danko radiot (ugyanaz), elolvasak a megyei napilapot (detto), majd este kapcsolgatnak a csatornak kozott. Ennek az eredmenye: 95%-ban az habonymuvek hirei jutnak el hozzajuk az habonyi talalasban. Lehet, hogy erdekelne ot mas is, de nem jut el hozza. Es nincs tobb kerdes."

Esetleg vásárolj nekik egy internet-hozzáférést és egy tabletet, azon olvashatják az indexet, a 444-et és a hozzájuk hasonlókat is. Én itt a falunkban sok 60+ éves, sőt 70+ évest ismerek, aki az i nternetről tájékozódik, nem a tévéből vagy a megyei lapokból.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.06. 15:51:06

@Hamihami:

Egyébként már nem érvényes az a választások előtt-után hangoztatott mantra, hogy a közmédiát senki nem nézi-hallgatja-olvassa? :D

Basz-ommm 2018.10.06. 16:09:44

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Ja, halad, a szakadék felé, de azt sem fogod észre venni amikor már zuhansz, csak amikor széttaccsansz a kemény sziklán.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.06. 16:30:11

@Basz-ommm:

"azt sem fogod észre venni amikor már zuhansz"

Fizikából csillagos egyes!

Igenis észreveszed, amikor zuhansz, mert szabadesésben nem érzed a gravitációs erőt.

@Soha ne tegyel haver a fekete lora:

Pontosan!

Zoltán Rádi 2018.10.07. 09:17:17

@Ellenzéki Tüntető: Valóban megválasztották, az ég tudja miért. Tény, hogy a lakosság fele, valamiért úgy gondolja, hogy Ő volt a jó választás. A másik fele meg vagy utálja vagy nem tudja eldönteni. Szerintem a bizonytalanok a legbajosabbak. Az ember tudja már eldönteni, hogy mit akar.
Na mindegy, én úgy vagyok vele, hogy most ez van, de lesz majd jobb is. Lecseng ez a rajongás is, ahogy mindig, csak idő kell hozzá. Annak idején a Kádárt is szerették, pedig csak egy hazaáruló volt, nem több.

Éhesló 2018.10.08. 16:49:25

@ÉhesIó: te egy elmebeteg nicktolvaj vagy, aki a mások nicknevével való visszaélésre élvez.
Ezt bárki ellenőrizheti aki a karakterlapodra néz.
Jelen esetben a kis l betűt cserélted fel a nagy I-re.
Fejezd be ezt az aljas manipulációdat és takarodj a kurva anyádba te elmebeteg!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.08. 21:01:15

@Éhesló:

Azért, hogy ezt megteheti, nem kis részt az idióta font is tehet, amiért két különböző karakter pontosan azonosan néz ki. Meg persze a blog.hu is, mert egyesek azzal trükköznek, hogy más fontkészletből vesznek át egy azonosan kinéző karaktert - ezt pedig lehetne blokkolni, vagyis nem megengedni, hogy valaki ilyen nickkel regisztrálhasson.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.08. 21:06:29

@Éhesló:

Mellesleg fölöslegesen kelsz ki ellene, mert ha itt nyilvánosan bosszankodsz, azzal csak örömet okozol neki, amiért sikerült téged felidegesíteni.

Cserélj nicket, lehetőleg olyanra, amely minél több számjegyet tartalmaz, persze az 1-et és a 0-t kivéve. Betűkből meg olyat, amely nincs meg más fontkészletben. Azért akad pár ilyen, ha nem is sok.

Éhesló 2018.10.09. 09:58:27

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ebben természetesen igazad van, de pont azért tűrik/támogatják ezt és a többi aljasságot is, mert látogatottsági, letöltési és kommentszámot generál, amitől virtuálisan nagyobbnak látszik a znidex.
Ez pedig pénzt jelent.
A pénzért pedig ezek bármit megtesznek.

Éhesló 2018.10.09. 10:09:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mellesleg egy aljas idióta és az őt itt eltűrők és támogatók miatt nem váltok le egy internettó óta használt és a zindexes brutálá cenzúra terrorja ellenére máig is működő nicknevet.

Éhesló 2018.10.09. 10:11:35

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: a lincselésssel fenyegetéseddel csak óvatosan hasbarázz.
Ez büntetőjogi kategória, nem éri meg a pénzt, amit csepegtetnek érte a gazdáid.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.09. 10:26:29

@Éhesló:

"egy internettó óta használt és a zindexes brutálá cenzúra terrorja ellenére máig is működő nicknevet."

Ez érthető, én sem tenném meg egy ilyen régi nickkel.
süti beállítások módosítása