Blogadó

Egy 16 éves gondolatai a világról

Hová tűnt az ellenzék?

2018. augusztus 14. 17:46 - Balint Szolga

Az ember mindig nagyon aggódik, ha valaki/valami ami közel áll hozzá eltűnik! Példának okáért, ha a kutyája elszökik és nem jön haza órákon keresztül, vagy amikor a metrón nem érzi a zsebében a 400 ezer forintos Iphone X-ét,vagy ha éppen nem találja a szekrényben a középkori buzogányát.. Nos, én pontosan így érzek az ellenzékkel jelenleg! Több időközit tartottak mostanság, és elvétve voltak csak ellenzéki indulók, általában Fideszesek és Függetlenek indultak, egyedül az MKKP volt nagyon aktív.

Hová tűnt az LMP? Az LMP-nél még a portás ellen is fegyelmi eljárást kezdeményeznek. Az LMP nem bírta feldolgozni azt hogy a párt elbukott, és csak 9%-ot hozott a választásokon, ezért elkezdtek okolni mindenkit akit lehetett. Hadházy-t, utána rövidesen Szél-t, mert megpróbáltak megegyezni a többi ellenzéki párttal, és ezért léptettek vissza jelölteket. 

Hová tűnt a Jobbik? Hát, nem középkori buzogányokkal csapkodnak jelenleg MOMO-ra az biztos, hisz Toroczkai kivált a pártból, a maga kis 44%-ával együtt, és elment megalapítani a Mi Hazánk mozgalmat, amelyben végre újra lehetett zsidózni, cigányozni és hála az égnek újra előkerülhetett a Magyar Gárda mellény is.

Hová tűnt az MSZP? Ők köszönik jól elvannak, a NER udvari ellenzékeként, a párt történetének legrosszabb választási eredménye után is ünnepelnek, hisz ismét van négy évük a parlamentben. Az MSZP szavazótábora szépen lassan ki fog halni, és így valószínűleg utolsó 4 évüket töltik a parlamentben

Hová tűnt a DK? Kiérdemelték szerintem a 3.helyet, mert ők is eléggé aktívak, inkább a közösségi médiában, a Gyurcsány bot nagyon tarol (Gyurcsány Ferenc facebook oldala napi szinten irogat az embereknek,akik rámentek hogy írjon nekik, ez nagyon sok fiatalt vonzott a párthoz), és maga Ferenc is fiatalított egy picit. 

 Hová tűnt a Párbeszéd? Karácsony Gergely nagyon aktív mostanság, ezt viszont nagyon jó látni. Karácsony Gergelynek hála a Párbeszéd Magyarországért jelenleg a 2.legaktívabb ellenzéki párt rögtön a MKKP mögött. Jó ezt látni! Szerintem Karácsony Gergely az egyetlen olyan baloldali politikus, akinek van köze a baloldali értékekhez.

Hová tűnt az MKKP? Ők? Sehova! A Legaktívabb ellenzéki párt jelenleg, nagyon szimpatikusak, küzdenek, adományokat gyűjtenek kórházaknak, indulnak időköziken, pl a Felcsúton tartandó időközin egy Mészáros László nevezetű úriembert indítottak, akit kikiáltottak az "Igazi Mészárosnak", és erre felhúztak egy androidos és webes játékot, amely Super Mario stílusban mutatja be hogy milyen érzés SuperLölő-nek,és az Igazi Mészárosnak lenni.

Hová tűnt a Momentum? A Momentum Mozgalom a kispárthoz képest eléggé erős kis 2%-a után úgy döntött, hogy ők nem nagyon változtatnak. Újra választották Fekete Győr Andrást, és ugyan azt folytatták amit eddig, ami szerintem baj. A Momentum a NoOlimpiával lett híres, de sajnos nem jöttek rá a lényegre. Itthon csak úgy lehet előrejutni, ha egy ügyet karolunk fel, és azt visszük el a végsőkig.

Összegezve:Az MKKP-n, Karácsony Gergely-en és a Gyurcsány boton kívül az ellenzékünk bemondta az unalmast, kivették a szabit és elmentek egy kicsit nyaralni, úgy 2022 áprilisáig... 

6 komment
Címkék: Vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://blogado.blog.hu/api/trackback/id/tr9314181167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celtic 2018.08.14. 21:11:10

Igen, ez az "igazi, komoly" ellenzek.

zsurpubi.hu/cikk/2203-kovacs-gergely-ketfarku-kutya-part-a-klasszikus-partok-kurvara-nem-csinalnak-semmit-negy-evig-csak-a-valasztasok-elott-kezdenek-dolgozni-valamit/

Gergo ezt elore mondta. Megis mindenki a "taktikai szavazas" nevu szarral jott. Hat tessek, most lehet megenni, amit foztek. Es nem mondhatja senki, hogy nem volt elore lathato, ha negy evig ezt csinaltak, miert pont most valtoztak volna meg ?

William Kidd 2018.08.15. 03:33:28

A Mi Hazanknak nagyon jo, aktiv, telitalalat internetes kampanya van. Olyan politikailag inkorrekt, tabu temakat es megoldasokat javasolnak, amivel csak egyeterteni lehet. Mar most sokkal jobbak, mint a Jobbik volt valaha is.

kolomparlole1114 2018.08.15. 08:15:57

"ezért elkezdtek okolni mindenkit akit lehetett. Hadházy-t, utána rövidesen Szél-t, mert megpróbáltak megegyezni a többi ellenzéki párttal"

Gyakorlatilag csak ez az egyetlen dolog lett volna amit a választól ELVÁRTAK volna aettől a párttól (is). Semmi mást nem kellett volna csinálniuk, csak ennyit. És ezek a hülyék még azokat rugdossák kifele, akik megtették az egyetlen hazafias lépést. A maradék LMP egy HAZAÁRULÓ PÁRT!

kolomparlole1114 2018.08.15. 08:18:23

"egyedül az MKKP volt nagyon aktív"

Talán az ellenzék egyedüli vezető ereje. Lehet hogy vicc amit csinálnak, de az is amit a zsidesz, és legalább nem olyan kártékony!

kolomparlole1114 2018.08.15. 08:23:17

@maxval balcán bircaman: Még jobb hír lenne ha a jobberkomcsik is eltűnnének már a faszba. Lámpavason pl. elég jól mutatnának, mint az ÁVO-s apáik 56-ban.
süti beállítások módosítása